Prikaži sliku sučelja Poslovnog imenika u punoj veličini

 

 

Novosti

 16. lipnja 2006.

Novi način prikaza i odabira pozivnih brojeva unutar Hrvatske, pretpostavljenih na temelju poštanskih brojeva, a što rezultira osjetno bržim radom s programom, glavna je osobina nove verzije 2.30, koja je od danas dostupna korisnicima.

Pored toga, odabir mjesta u Hrvatskoj dostupan je iz bilo kojeg polja koje se odnosi na mjesto, poštanski ured ili državu pritiskom na tipku [Enter].

 20. svibnja 2006.

Poslovni imenik 2.21 donosi intuitivno rješenje početnog konfiguriranja programa - stavke koja je nove korisnike prilično frustrirala. 

Tako sada dijaloški okvir, u slučaju da baza podataka nije automatski otvorena, na jednostavan način vodi korisnika do pune funkcionalnost programa. Prilikom formiranja nove baze podataka, prvi se korisnik automatski definira i aktivira. Dodani su i padajući izbornici s najčešćim sadržajima polja "Titula" i "Funkcija".

 27. travnja 2006

Iako dio izmjena nije uočljiv na prvi pogled, verzija 2.20 Poslovnog imenika donosi brojne novitete, od kojih izdvajamo samo neke.

Standardni (sistemski) dijaloški okviri zamijenjeni su našim, puno fleksibilnijim rješenjem, pa više nema tipki poput "OK", "Yes", "No" i "Cancel". Dijaloškom okviru za prikaz napretka dugotrajnih operacija u obliku postotka (npr. kod pretraživanja baze) dodana je mogućnost prekida operacije. Nadalje, u sustav pomoći je uključena opcija pretraživanja teksta, a program je doživio i više sitnih ispravki.

 3. travnja 2006.

Od danas je dostupna nove verzija programa (2.19). Tablici na dijaloškom okviru za odabir osoba dodano je polje "Centrala", a riješen je i problem neispravnog interpretiranja pomaka kotačića miša unutar tablica.

 26. veljače 2006.

Od danas narudžbenice za Poslovni imenik možete poslati i online. Ovim putem bit će obrađene još brže.

 9. siječnja 2006.

Ispis adresa na koverte je u verziji 2.18 znatno dorađen, tako da podržava bilo koji format koverti i naljepnica.

 5. prosinca 2005.

Nova verzija (2.17) je dostupna za preuzimanje. Među novitetima izdvajamo novi zajednički dijaloški okvir za preseljenje osoba i lokacija, te opcionalno pretpostavljanje pozivnih brojeva prema upisanom poštanskom broju.

 30. studenog 2005.
Tijekom prosinca 2005. na sve cijene dajemo posebni Božićni popust od 5%. Ako ste planirali nadograditi svoju licencu ili naručiti novu - sad je pravi trenutak da to učinite.
 11. studenog 

Danas smo objavili Poslovni imenik 2.14, još jednu verziju koja donosi novu funkcionalnost. Razdvojeni su podaci o nastanku i zadnjem uređivanju tvrtke, lokacije i osobe. U skladu s time dodan je novi dijalog "Povijest odabranog zapisa".