Coder je u informatičko poduzeće, s odjelom specijaliziranim za razvoj SCADA/HMI aplikacija za raznovrsna industrijska okruženja. Kako industrijska automatika podrazumijeva značajno šire područje od spektra naše ponude, u poslovima se najčešće pojavljujemo kao podizvođač zadužen za relativno uzak, no zahtjevan i sofisticiran segment, koji nerijetko reprezentira rezultate svih ostalih izvođača radova.

Orijentirani uglavnom na automatičare umjesto na krajnje korisnike, svjesni smo velike važnosti dobrih partnerskih odnosa i uske suradnje na svim planovima, od tehničkih do komercijalnih, kao i poštivanja ugovorenih rokova i susretljivosti prema željama korisnika.

Naša poslovna politika vrlo je jednostavna. Kontinuirano ovladavanje novim tehnologijama i programskim tehnikama, te savjestan i predan rad osiguravaju nam kvalitetan i konkurentan proizvod, ne samo na domaćem, nego i na svjetskom tržištu. Umjesto u prodaju i marketing, Coder ulaže u razvoj i edukaciju. Kao rezultat, umjesto da tražimo poslove - poslovi traže nas.

U cilju kontrole kvalitete, poslujemo u skladu s odgovarajućim ISO normama i pripremamo se za certifikaciju.